Prirodna kozmetika

Prirodna kozmetika

Da li volite prirodnu kozmetiku? Da li ste probali nekada neki proizvod koji je deklarisan kao prirodna kozmetika?

Proizvodi priodne kozmetike se razlikuju od komercijalnih proizvoda za negu lica i tela. Prvo prave se u malim serijama, retko ih ima na lageru i ne mogu da stoje da stoje na rafovima većih marketa i drogerija. Pitate se zašto?

U izradi prirodne kozmetike slede se stroga pravila u upotrebi sredstava „konzervansa“ koji proizvode čine izdržljivijim. Postoje taćno definisani konzervansi po Eco standardima koji se mogu i u kojoj količini mogu dodavati kako bi sačuvali proizvode od kvarenja. Stoja brojne kreme za lice, losioni u kojima se nalazi deo vodene faze mogu trajati od 4 -6  meseci. Zato se prave po narudžbini da uvek budu sveži i traju taman toliko koliko vam je potrebno da to pakovanje potrošite.

Ali ne trebate imati odbojnost zbog toga prema proizvodima prirodne kozmetike. Oni su izrađeni od hladno ceđenih ulja, dodacima koji poboljšavaju kvalitete i pojačavaju prolazak kroz kožu. Vrlo često su dodaci alantoin, d-pantenol, aloa vera koji deluju protivupalno. Kod korišćenja prirordne kozmetike nema „čuda“ koja se dešavaju za tri dana, već dužom i konstantnom upotrebom dolazi se do vidljivi pozitivnih rezultata.

Mi kreiramo naše proizvode u strogo kontrolisanim uslovima, kreme, losione , putere  i ostalo radimo kada poručite.
Radimo sa puno ljubavi, sami kreiramo nalepnice, osmišljamo dizajn kako bi vam bolje prikazali svoje proizvode.

Uvek smo tu za sva vaša pitanja i kada niste sigurni da li je neki rpoizvod baš za vas možete nas kontaktirati kako bi va dali odgovarajući predlog.

Uživajte u našoj kozmetici kako što mi uživamo dok je izrađujemo za vas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

twenty + 2 =