Body Wash

Body Wash

Da li ste poželeli da se istuširate proizvodom koji sigurno nema SLS ( sodium lauryl sulfate), parabene, mineralna ulja, naftne derivate i ostale sastojke za koje ste čitali brojne članke o njihovoj štetnosti?

Mi smo kreirali tačno takav proizvod!

Ne tako jednostavnim i vremenski kratkim postupkom izrade napravili smo pravi prirodni tečni šampon / sapun / kupku. Uvrstili smo samo biljna ulja – maslinovo, kokosovo, ricinusovo, shea puter, mango puter … i napravili odličnu bazu. To je pravi sapun koji je bogat biljnim glicerinom za koje je poznato da vraća vlažnost koži, omogućava prodor hranljvih sastojaka u kožu, neguje i vlaži. Obevezan dodatak je vitamin E ( daje koži elastičnost, čuva naš proizvod) i d-pantenol koji deluje protivupalno.

Nakon toga sve je igra i mašta mirisa i dodataka. Potpuno prirodan proizod – sapun u tečnom stanju za sve vas koji volite da umesto čvrstog domaćeg sapuna ipak koristite bočicu.

Body wash je bistar, bez dodataka sedefastih pasta. Odlično peni i pere, potrebno je vrlo malo da sipate u ruku a potom na telo ili lice. Da, možete ga koristiti i za pranje lica i ruku.
Ne treba upoređivati gustinu ovog našeg proizvoda sa gustinom industrijskih. Sastav je u potpunosti drugačiji pa samim tim i gustina. Nekome će se učiniti da je ređi dok se ne naviknete na njegovu viskoznost i naravno dobro pranje kao i potpuno prirodne sastojke. Za boju dodajemo kozmetičke mice koje su odobrene za upotrebu u kozmetičkim proizvodima. Malo šarenilo boja uz neodoljive mirise.

Za sada su nastali sledeći lepotani sa 70% maslinovim uljem:
Splash – sa eteričnim uljem narandže
Čokoloda + cimet
Jagoda + vanila

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × three =