Punim prodavnicu…

Dragi moji posetioci web-shopa NC kozmetika,

polako ubacujem svoje proizvode u „prodavnicu“. Nekako mi se čini da mi je lakše da ih napravim nego da sve ovde sistematizujem sa slikama i prezentujem za vašu kupovinu :).
Ipak budite strpljivi, biće to jedna lepa puna virtuelna prodavnica sa opisima mojih proizvoda. Samo će vam nedostajati miris proizvoda ali se nadam da će opis i slika nadomestiti potpuni doživljaj.
I dok se borim sa wordpress – om nastavljam dalje sa izradom mojih mirišljavih stvarčica, pa je tako danas napravljena nova količina sapuna Kamilica. Blagi sapun sa maceratom kamilice i eteričnim uljem lavande i ruzmarina. Četvrasti moji slatki kalupi su puni a sapuni će biti dostupni uskoro. Sapun je namenjen za negu lica, ruku i naravno tela (tuširanje) normalne, suve i mešovite kože. Kombinacijom biljnih ulja u određenom procentu namenim sapun tipu kože pa tako ova spada u „blage“ sapune.
Bitno je da shvatite da su sapuni koje izrađujem pravi sapuni, ovim mislim na sastav i proces saponifikacije između biljnih ulja i NaOH pri čemu nastaje sapun i glicerin koji naravno ostaje u sapunu. Prirodni – domaći sapuni su pravi sapuni a ne deterdženti koje nude komercijalne firme. Igrom procentima biljnih ulja i eteričnih ulja nastaju različiti sapuni koje namenjujem tipovima kože.
Malo priče – više rada…
Pratite prodavnicu, biće tu svašta nešto mirišljavo iz prirode za vašu negu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × one =