Za negu lica i tela

Za negu lica i tela

Saznajte koje to proizvode nudimo…

NC kozmetika je krenula svoju izradu sa sapunima na bazi biljnih ulja, ponekom kremom za lice, puterima za telo…
Prve namenske kreme su bile Hidratantna vitaminska krema i Krema za masnu i problematičnu kožu.
Ove kreme su i dalje u našoj ponudi sa brojnim pozitvnim reakcijama korisnika.
Nakon toga plako smo širili spektar ponude pa su se kreirale recepture za kreme za lice za bore – Antiage, krema za ekceme, krema za pegel i fleke…Vrlo često se po zahtevu korisnika kreiraju kreme sa posebnim zahtevima po tipu kože i specifičnim problemima.
Tako smo u našu ponudu uvrstili i Black Magic Mask – masku za lice za masnu i problematičnu kožu, mada je mogu koristiti i normalni i mešoviti tip kože. Napomena da ova maska ipak nije za suvi tip kože. Specifičan i vrlo bogat sastav ove kremaste maske izvlače nečistoće, vrše detoksikaciju kože, deluju antiseptički i naravno neguju tako da je nakon korišćenja koža glatka i mekana.
Vremenom su se rađale nove ideje pa su sada u našoj ponudi: piliz za lice i telo (scrub-ovi), krem sapuni sa sugar scrubom, losioni za telo, losion za strije i ožiljke, body wash – gelovi ili kupke za tuširanje ( koji naziv više volite)…

Ponuda se širi, kreiraju se nove recepture, sve na bazi biljnih ulja, putera, macerata lekovitih biljaka, bez parabena, mineralnih ulja, naftnih derivata i ostalih štetnih sastojaka.

Pratite nas, ivek imamo nek novitete, proizvode na akciji.

Kupovinom proizvoda u vrednosti od i preko 2000,00 dinara poštarina je gratis.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eighteen + 18 =