pitanjeKoji su načini plaćanja prilikom kupovine na Vašem online shopu?
Naručene proizvode možete platiti :
1. pouzećem – kada naručena roba stigne na Vašu adresu

pitanjeKoliko su sigurne informacije koje ostavljam na sajtu?

Vaše informacije (licni podaci, adresa, narudžbine itd.) se koriste isključivo u cilju uspesne realizacije vaše narudžbine. Ni jedan podatak neće biti ni pod kojim uslovima dat na korišćenje trećem licu. Što se tiče same sigurnosti podataka, svi podaci se čuvaju na serveru koji ima direktnu 128-bitnu enkripciju i najsavremeniju zaštitu. Ni jedan podatak se ne čuva u obicnim datotekama, koje su inače najlakše za kradju, vec se svi podaci čuvaju u bazama podataka sa enkripcijom.

pitanjeKako se proizvodi isporučuju i koliko traje isporuka?

Proizvodi se iskljucivo isporucuju putem akreditovanih i pouzdanih firmi koje rade isporuku paketa i vrednosnih posiljki na teritoriji Srbije (DHL, Post Express, City Express itd), sa kojima NC kozmetika ima sklopljen Ugovor o saradnji. Sto se tice vremena isporuke, ono zavisi od toga kada je narudžbina izvrsena. Vreme isporuke je obično
4 – 5 dana od dana poručivanja. Razlog čekanja je izrada proizvoda ( kreme, puteri, losioni, maske za lice…) koje izrađujemo uvek po porudžbenici kako bi do vas stigli sveže napravljeni proizvodi što je za prirodnu kozmetiku posebno važno. Troškovi isporuke zavise od težine paketa – počev od 250 din.

 

pitanjeDa li se plaćaju neki dodatni troškovi, osim onih koji su navedeni u profakturi? Ne. Suma novca koja se nalazi u narudžbenici je ona suma koju vi placate. Ne postoje nikakvi dodatni, skriveni troskovi. NC kozmetika svakom kupcu dostavlja narudžbenicu istog trenutka nakon naručivanja. Cena koja je navedena u narudžbenicu je ista ona cena koja vam je bila prikazana prilikom obrade vase narudzbine. Kupovinom proizvoda u vrednosti od i preko 4.000,00 dinara poštarina je gratis.

pitanjeDa li odobravate dodatni popust ukoliko kupim više proizvoda?

Za sada ne postoji mogucnost odobravanja dodatnog popusta u slučaju kupovine više proizvoda. Postoje proizvodi koji su na akciji, vidno obeleženi a postoje i vremenski ograničeni popusti putem kupona (kod kupona je uvek na naslovnoj strani). Kada je kupon kod objavljen sa naznačenim popustom i datumom do kada traje, možete ga ukucati prilikom ubacivanja proizvoda u „korpu“.

pitanjeDa li vi proizvode koje nudite imate fizicki kod vas?

NC kozmetika se trudi da sve proizvode koji se nalaze u našem online shop-u imamo i u našem magacinu. Neke od proizvoda pravima tek kada se poruče ( kreme, losione, putere, maske za lice..) pa je zbog toga i naznačeno da je rok isporuke 4 – 5 dana. Ažuriranje baze proizvoda koje imamo na lageru se obavlja svakodnevno, pa i više puta dnevno kada je to potrebno. Broj artikala koje Vam nudimo raste svakog dana i moguće je da se desi greška u sistemu, pa da proizvod trenutno fizički nije dostupan ili dolazi do razlike u ceni. Ipak, ovakve situacije su zaista retke i otklanjamo ih vrlo brzo, već pri sledećem ažuriranju baze.

 

pitanjeSta se dešava ukoliko su isporuče proizvodi lošeg kvaliteta ili su oštećeni prilikom transporta?

Do sada se nije desila ni jedna reklamacija zbog fizičkog stanja proizvoda. Svaki proizvod koji narucite putem interneta saljemo u originalnom pakovanju. U slucaju da primetite da je paket otvaran ili oštećen prilikom isporuke, ne morate preuzeti paket i trebate nas odmah obavestiti o tome, kako bi mogli da vam dostavimo zamenu.

 

X
Add to cart