Mi smo – ja sam

NC kozmetika – Naturale Cosmetics nastala sa željom da se izbegnu industrijski sapuni (čitaj deteredženti) za negu moje porodice. Ne samo za ruke već i za tuširanje i obavezno pranje lica.
Kao inženjer hemije želela sam da rešim problematičnu kožu svoje ćerke. Nakon kreirane recepture za Detox sapun koji je rešio problematičnu kožu moje ćerke rađaju se nove ideje, nove kreacije i brojni proizvodi nastaju u mojoj maloj radionici. Kreme za lice, puteri za telo, losioni za telo, sapuni za različite tipove kože, dezodoransi (koji štite ceo dan od neprijatnih mirisa), kreme za sunčanje, lush šumeće kugle i tako kako umem da kažem „svašta nešto mirišljavo“.
Prvo je uživala moja porodica, pa uži krug prijatelja i lagano je krenula priča…
Uvek nešto novo, mirišljavo a dobro za negu kože.

Prodaja naših proizvoda se odvija preko našeg sajta www.nckozmetika.com ali polako krećemo sa prodajom nekih proizvoda u našoj centrali na adresi Mokranjčeva 81, lokal 1 u Nišu.

Uskoro ćemo prošiti mrežu i naše proizvode ponuditi apotekama, prodavnicama zdrave hrane, manjim marketima.
Ukoliko želite da se naši proizvodi nađu na policama vaših radnji možete nas kontaktirati putem maila nckozmetika@gmail.com ili na brojeve 018/238-963, 065/8-851-852.
Osoba za kontakt Lidija Jocić.

NC kozmetika je brend koji je nastao pod okriljem Ascoms doo privrednog društva.

 

Dobrodošli u carstvo prirodne kozmetike koja je podređena vašim potrebama i zdravlju vaše kože.

Lidija Jocić, NC kozmetika