Prikazan jedan rezultat

 • In Stock

  BRONZE TAN – Ulje za brže potamnjivanje

  900.00 RSD1,050.00 RSD

  Za sve one koji vole tečne verzije sredstava za potamnjivanje – ulje za sunčanje kreiran je BRONZE TAN.

  Pažljivo birana biljna ulja za brže potamnjivanje ali i hidrataciju kože tokom sunčanja daju vam bronzani ten i negovanu kožu.

  Ulje Bronze Tan ne sadrži UVA/UVB filtere pa se preporučuje za korišćenje kada postignete neku osnovnu boju. Preporučujemo nanošenje losiona za SPF faktorom koje vas štiti da ne izgorite i nakon 10-15 minuta Bronze Tan.
  SPF faktor neće umanjiti tamnjenje kože već će vam omogućiti da uz ulje za sunčanje postignete predivni zdravi bronzani ten.

  U sastav BRONZE TEN-a ulaze:

  ulje šargarepe
  ulje oraha
  ulje badema
  ulje masline

  Ulje šargarepe bogato beta-karotenom i vitaminom A te ubrzava tamnjenje i dobijanje bronzanog tena. Osim toga ima i jaka antioksidacijska svojstva te štiti kožu od oštećenja prilikom izlaganja suncu i hrani je. samo po sebi ovo ulje ima svoj zaštitni faktor.
  Ulje oraha bogato vitaminom E ima izuzetno antioksidativno dejstvo, sprečava upalne procese, ubrzava i daje preplanuli ten. Zbog zdravih masnoća koje sadži deluje antikarcenogeno. Mlad orah je maceriran u hladno ceđenom maslinovom ulju koje je poznato da ubrzava tamnjenje kože, daje bronzan ten ali i zbog sadržaja masnih kiselina i vitamina pruža zaštitu od sunca za osetljivu kožu
  Ulje badema kožu čini mekom i glatkom. Ulje ima dobar hranljivi i revitalizirajući efekat (penetrira dobro kroz kožu), dobar je ovlaživač, idealan za iritiranu i ispucalu kožu.
  Ulje masline zahvaljujući visokom procentu nezasićenih masnih kiselina, vitaminima A i E pomaže zaštiti od sunca i blagotvorno deluje na osetljivu kožu.

  Mirisna nota crveno voće.

  Pakovanje od 100ml, sprej bočica sa sugurnosnim klipom kako bi vaša omiljena mazalica bila uvek uz vas.

  Prilikom poručivanja možete odabrati opciju sa Gold micom ili bez.