Sofija Grijak Iličić

Nakon testiranja proizvoda NC kozmetike bila sam prijatno iznenađena kako su se rezultati videli nakon kratkog vremena korišćenja. Krema za masnu i problematičnu kožu je sredila moj kožu čak i u trudnoći. Tome je pomogao Black & Detox sapun koji deo moje svakodne rutine. Odlično pere i čiste, koža je mekana i lagano škripi što je dokaz da su masnoće nestale. U sapunu su i sitne čestice aktivnog uglja koji rade rade blagi pilng kože.
Lip scrub Malina je nešto najbolje što sam probala za negu usana. Oduševljena proizvodima sam poručila i mojim najbiližžima.
Sada sam probala to malo čudo White Touch krema za fleke i crvenilo od akni. Za samo par dana korišćenja crvenilo se smanjilo!. Utiske o mojim proizvodima možete pogledati na mom yt kanalu. Uskoro utisci o novim proizvodima.

Nicky

Probala sam Whipped Soap & Sugar Scrub – crveno voće, odlično pere i peni, koža je mekana a miris neodoljiv.
Stvarno 2u1 – krem sapun i šećerni piling. Savršenstvo za kupanje!

Probala sam mnoge njihove proizvode, pogledajte moje mišljenje na instagram profilu Nicky instaglam

Anđelina Stanković

Gently Removing – ova stvarčica potpuno prirodna stvarno radi svoj posao! Skida šminku čak i maskaru, odlično čisti lice. Oduševljena sam.

Nikola Ivković

Fluffy Body Butter & Sugar Scrub: Sećate se kampanje za #TAKOVANILA kafu? Ovo miriše identično. Vanila u savršenoj kombinaciji sa čokoladom vrlo brzo je postala moj favorit. Kao veliki ljubitelj scrub-ova ovaj je definitivno ovomesečni favorit. Tekstura je čvrsto-kremasta ali ljudi, sa ovim imate bukvalno onaj osećaj da se nešto topi na vama. Čista desetka.
Šta mislim o ostalim proizvodima ovog brenda možete pogledati na mom blogu allaboutnikola

Marija Simić

Proizvodi su fenomenalni. Bez Labadi sapuna ne mogu da zamislim pranje lica. Krema za ruke kolačić je moj favorit, sredila mi je ispucale ruke, sve preporuke.

X
Add to cart